Door verder te klikken op onze website, accepteert u cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij uw internetgedrag. Klik op de knop meer informatie voor onze privacy statement.

Diensten

VERBOUW

Lekkages en ouderdom zijn vaak de redenen om badkamers, toilet’s en keukens te verbouwen. U wilt natuurlijk dat dit 100% goed en met kwaliteit gebeurd. Wij beschikken over een ruime ervaring en kunnen u adviseren op het gebied van materialen. Denk hierbij aan tegels, wc’s, wasbakken, badkuipen, kastjes enzovoort. Tevens is het mogelijk dat wij deze materialen leveren aan u.

 

ONDERHOUD

Kom niet voor verassingen te staan. Pleeg tijdig onderhoud aan uw woning of bedrijfspand. Vervangen is duurder dan onderhouden. Schilderwerk is daarom een van de belangrijkste onderhoudsaspecten op dit gebied. U wilt toch geen rotte plekken in uw kozijn?

 

RENOVATIE & ONTRUIMINGSWERK

Heeft u schade gehad of een lekkages door ouderdom? Vernieuwen is niet altijd nodig. Soms zijn schades prima te herstellen met de juiste producten en kennis. Dit kan u schelen u in de kosten.

 

SCHOONMAAKWERKZAAMHEDEN

De normale schoonmaakwerkzaamheden rondom uw pand zijn vaak goed uit te voeren in eigen beheer. Zaken als muren, daken en bestrating vragen om vakwerk uitgevoerd met specialistisch materiaal. Het werk waar u dagen over doet resulteert vaak in ergernis en een slecht eindresultaat. Het professioneel laten uitvoeren van deze klussen levert u een prachtig eindresultaat op in een fractie van de tijd die u er zelf aan zou besteden. Vraag om een vrijblijvende offerte!